Redskaber

Her har vi samlet redskaber fra samarbejdspartnere og afholdte arrangementer, som du frit kan gøre brug af. 

FÅ HJÆLP AF SKAT TIL DINE IVÆRKSÆTTERDRØMME

Hvert år starter ca. 30.000 nye virksomheder op, klar til at realisere en drøm. Men ud over drømmen følger en række praktiske opgaver med. Det handler bl.a. om Digital Post, NemID, regnskab og indberetninger til SKAT. Det kan opleves som en stor mundfuld. Men jo bedre du får styr på det administrative fra start, jo mere tid og overskud har du til at drive og udvikle din virksomhed.

Få hjælp af SKAT på skat.dk/iværksæt, hvor du bl.a. finder en overskuelig tjekliste, videofilm og tips til, hvor du kan få mere hjælp. SØG STØTTE HOS LYSRELEVANTE FONDE
 

Har du brug for støtte til dine projekter, er der hjælp at hente i denne liste over fonde, der særligt er relevante i lyssammenhænge. Listen er udarbejdet i forbindelse med Innovationsnetværket DANSK LYS' kursus Professionel Fundraising

Hent Liste over lysrelevante fondeFÅ INDSIGT I VIGTIGE FUNDINGDISCIPLINER

Har du brug for støtte til dine projekter, er der hjælp at hente i kursusmaterialet herunder, der er udviklet til Innovationsnetværket DANSK LYS ifm. kurset Professionel Fundraising og indeholder vigtige redskaber til at få succes med fundingprocessen. 

Hent Funding sådan – indblik i processer og redskaber FÅ HJÆLP AF EEN, VERDENS STØRSTE ERHVERVSNETVÆRK

EEN, Enterprise Europe Network, er et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører, der har fokus på at hjælpe små og mellemstore virksomheder og videninstitutioner med at finde nye samarbejdspartnere i udlandet – både i forhold til eksport, projektsamarbejde og teknologisk samarbejde. Etableret af Europa-Kommissionen i 2008.

Få adgang til database hos Europe Enterprise NetworkOPEN INNOVATION TOOLKIT

Lighting For People, en formidlingsplatform for det europæiske projekt SSL-erate, har udviklet redskabet Open Innovation Toolkit, der kan guide virksomheder, offentlige interessenter i radikale innovationsprocesser. Redskabet er frit for enhver.

Hent guiden Open Innovation Toolkit herTIPS & TRICKS TIL DIN PITCH 

 

Connect Denmark giver dig gode råd til, hvordan du skærper din pitch, så du kan øge dine chancer for at komme tættere på potentielle partnere, investorer og kunder. Sidste torsdag i hver måned kan du deltage i pitchtræning, faciliteret af Connect Denmark.

Hent guiden Sådan forbereder du din pitch
Læs mere om mulighederne hos Connect Denmark 


 


 

http://www.dansklys.dk/Medlemsservice/Redskaber
24 APRIL 2019