Afholdte arrangementerLys og mørke styrer dit liv, 16. juni
Lørdag den 16. juni kl. 13.30 til 14.30 sætter Innovationsnetværket DANSK LYS sammen med Sweco og DAC viden om lys på Folkemødeagendaen. 

Læs om arrangementet herProjekter, poesi & potentiale, 7. juni

10 projekter har fået støtte i den aktuelle bevillingsperiode. Her samler vi op på projekternes faglighed og undersøger værdien af strategiske partnerskaber, inden vi runder af med en poetisk overraskelse og middag. Arrangementet samler op og runder af på bevillingsperioden, der slutter 30/6.

 

Læs om arrangementet herVejbelysningsdagen 2018, 29. maj

Det gode lys, styringer og cirkulær økonomi er de centrale temaer for årets konference om vejbelysning: Vejbelysningsdagen 2018. Dansk Center for Lys, FABA og Innovationsnetværket DANSK LYS inviterer til en dag med VIDEN, REDSKABER og DEBAT.

Læs om arrangementet Vejbelysningsdagen.dkGet together på Light & Building i Frankfurt, tirsdag den 20. marts

Sammen med Dansk Center for Lys inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS medlemmer til netværksmøde i Frankfurt under messen Light & Building. 

Læs om arrangementet herÅbningen af Copenhagen Light Festival 2. februar

Sammen med Copenhagen Light Festival, Dansk Center for Lys og Københavns Kommune inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS til den officielle åbning af Copenhagen Light Festival i Nikolaj Kunsthal med efterfølgende guidet kanaltur og afterparty hos Louis Poulsen. Belysning til demente og patienter med Alzheimers, 12. december 

Sammen med DTU Fotonik og Lighting Metropolis inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS til seminar om ældrebelysning på Risø.

 

Læs om seminaret her

 


 

KALEIDOSKOPISK LYSGALLA, 16. november

En aften med fokus på innovationsnetværkets fortid, nutid og fremtid, for netværkets nærmeste interessenter.

 


 

Dubai Light Tour 2017, 22. til 25. oktober
Sammen med Act Now by Grundfos inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS på medlemstur til Dubai og Abu Dhabi. Formålet var markedsmodning.

 

Læs om turen her

 


  

REFLEKTOR: LIGHT, WALK & DEBATE, 5. oktober i Søndermarken

Læs om arrangementet her

 


 

Karrierestand på Lysets dag, 14. september i Marketenderiet

For at hjælpe nyuddannede lyskandidater godt fra start inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS til karrieresessions på Lysets Dag 2017. Her fik kandidaterne mulighed for at møde den etablerede lysbranche, netværke og udforske karrierevalg og -muligheder.

 

Læs om Karrierestanden her

Se billeder fra dagen her

 


  

Laserlys, LED og optisk anvendelse, 3. juli på Risø
DTU Fotonik og Innovationsnetværket DANSK LYS inviterer til kursusdag om laserlys og LED.

 

Læs programmet her.Solenergi, lys og byplanlægning 22. juni
 på CIS i Nordhavnen
Solar City Denmark og Innovationsnetværket DANSK LYS inviterer til heldagsseminar i Nordhavnen.

Læs programmet her.Vejbelysningsdagen 2017, 31. maj, Odense Congress Center
Sammen med FABA, DOLL, Dansk Center for Lys inviterer Innovationsnetværket DANSK LYS til konference om vejbelysning og vejbelysningsanlæg i Danmark. 

Læs om Vejbelysningsdagen her.Blænding, lysdesignets "missing link", Risø den 15. december
I samarbejde med DTU Fotonik inviterer Innovationsnetværket DANSK LYS til en faglig eftermiddag om Blænding. Gratis.

Læs om program og tilmelding her.  Lys og produktivitet i kontormiljøet
30. november i København og 7. december i Aarhus

Hvordan måler vi forbindelsen mellem ordentligt lys og høj produktivitet? Workshop arrangeret af Aarhus Universitet og Statens Byggeforskningsinstitut/Aalborg Universitet i samarbejde med Innovationsnetværk Dansk Lys.

Læs om program og tilmelding her.LightBoost Studietur til Berlin, 5. december
Det fælles nordiske projekt LightBoost afsluttes med studietur til Berlin.

Læs om turen her.16. - 19. juni 2016 Folkemødet, Bornholm
Innovationsnetværket DANSK LYS deltog på stand A33 sammen med andre nationale innovationsnetværk. 

Læs om Folkemødet her.25. maj 2016 Vejbelysningsdagen, Odense Congress Center
Sammen med FABA, DOLL, Dansk Center for Lys inviterede Innovationsnetværket DANSK LYS til konference om vejbelysning og vejbelysningsanlæg i Danmark.
Se billeder fra dagen her.

Læs mere om arrangementet på Vejbelysningsdagen.dk.4. april 2016 Tag magten: Styr lysdesignet, Aalborg Universitet København
Sammen med Akademisk Arkitektforening, Dansk Center for Lys og Aalborg Universitet København inviterer Innovationsnetværket DANSK LYS til temadagen Tag magten: Styr lysdesignet.

Se billeder fra dagen her.
Se resultatet af afstemningen her.

Læs mere om arrangementet på www.styrlysdesignet.dk, hvor der også er billeder fra dagen.  15. december 2015 LYS! i Den Sorte Diamant 
Innovationsnetværket DANSK LYS var blandt de arrangerende partnere, da Olafur Eliasson og Tor Nørretranders tirsdag den 15. december 2015 udgav bogen LYS! Oplev, Opklar, Opliv. Bogen blev udgivet ved et arrangement i Den Sorte Diamant i forbindelse med fejringen af afslutningen på Lysets År 2015. Her kunne publikum opleve foredrag ved Olafur Eliasson og Tor Nørretranders m.fl. Ligesom der vil være lyskunst og uddeling af Lysets År - Innovationsprisen 2015 på programmet.

Læs om arrangementet og se billeder fra dagen. 28. - 29. oktober 2015     
Building Green 2015, Forum
For at sætte fokus på lysets betydning i det bæredygtige byggeri deltog Innovationsnetværket DANSK LYS på Building Green 2015.

Læs om messen og se billeder fra dagen.   30. september 2015     Iværksætterstand på Lysets Dag 2015 

På Lysets Dag mødes lysbranchen til konference, oplæg fra ind og udland og udstillingsaktivitet. Det er en dag med høj grad af netværksaktivitet og videndeling inden for i lysbranchen og blandt andre lysinteresserede. I år deltager Innovationsnetværket DANSK LYS med en fælles iværksætterstand med 6 individuelle iværksætterboder.

Læs om arrangementet og den fælles profilbrochure. Se billeder fra dagen26. august 2015
    Åbningen af DOLLs tredje laboratorie: DOLL Virtual Lab på Risø

 

DOLL og Innovationsnetværket DANSK LYS inviterer til åbningen af DOLL Virtual Lab, hvor du kan opleve, hvordan DOLL Virtual Lab arbejder med valideret lyssimulering. Se hvordan hele processen kædes sammen – fra indhentning af data fra fotometriske målinger af lyskilder og materialer til færdig analyse og visning på digitale medier.

Læs om arrangement og program. Se billeder fra dagen

  17. juni 2015     Workshop om computersimulering af lysforhold, AAU København

 

Aalborg Universitet København og Dansk Lys inviterer onsdag 17. juni 2015 til workshop om, hvordan computersimulering kan anvendes til at undersøge brugernes oplevelse af forskellige typer belysning. En unik chance for at komme helt tæt på forskningen. På workshoppen demonstreres forskellige teknikker og redskaber, og alle deltagere får mulighed for selv at afprøve flere af dem.

Læs om arrangementog program. Se billeder fra dagen27. maj 2015     Professionel fundraising
Vil du også have fat i nogle af de mange fondsmidler, og kunne du tænke dig at blive klædt på med professionelle fundingredskaber? Innovationsnetværket DANSK LYS tilrettelagde en dag unikt for medlemmer, hvor medlemmer kunne møde udvalgte fonde og blive undervist i fundingredskaber, der kan være med til at bane vejen for nye projekter.

Læs programmet26. marts 2015     SSL-erate: Findings & Business Opportunities,
Aalborg Universitet København
Siden november 2013 har 13 europæiske lande arbejdet på det fælles EU-projekt SSL-erate med formålet at accelerere innovation og anvendelse af LED. Innovationsnetværket DANSK LYS er partner i projektet og vært for arrangementet SSL-erate: Findings & Business Opportunities den 26. marts. En dag med projektresultater, genereret på tværs af de europæiske grænser, og lejlighed til at netværke med projektdeltagere og andre lysinteressenter.

Læs programmet.   7.-8. december 2014

La Fête des Lumières, studietur til Frankrigs lysfestival, matchmaking og videndeling.  2. december 2014

Fra byggeplads til attraktiv bydel, Nordhavnen. Skandinaviens største og mest ambitiøse byggeprojekt.

 12. november 2014

Strategidag, Dome of visions. Hvad skal der på agendaen i den næste bevillingsperiode?

 23.- 24. oktober 2014

Korea goes to Denmark, præsentation og matchmaking med sydkoreanske LED-aktører. Arrangeret i samarbejde med Innovation Centre Denmark Seoul.

 24. september 2014

Lysets Dag, promovering af netværket.

 17. september 2014

Lighting for People, matchmaking-event med Cluster Lumière, SSL-erate og internationale kommuner.

 

 


 Tag magten: Styr lysdesignet 4. april, Aalborg Universitet København

Sammen med Akademisk Arkitektforening, Dansk Center for Lys og Aalborg Universitet København inviterer Innovationsnetværket DANSK LYS til temadagen Tag magten: Styr lysdesignet.

Læs mere om program og tilmelding på www.styrlysdesignet.dkTag magten: Styr lysdesignet 4. april, Aalborg Universitet København

Sammen med Akademisk Arkitektforening, Dansk Center for Lys og Aalborg Universitet København inviterer Innovationsnetværket DANSK LYS til temadagen Tag magten: Styr lysdesignet.

Læs mere om program og tilmelding på www.styrlysdesignet.dk

Din TID er medfinansiering

Når du deltager i medlemsarrangementer hos Innovationsnetværket DANSK LYS, gør vi opmærksom på, at vi registrerer din deltagede tid som medfinansiering. Medfinansiering er vigtig for netværkets afrapportering over for Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Medfinansiering er med andre ord et udtryk for medlemmernes engagement og deltagelse i netværkets aktiviteter.

http://www.dansklys.dk/arrangementer/afholdte-arrangementer
21 MARTS 2019