Jan Bak inviterer dansk teknologi til Dubai

tirsdag 14 mar 17
|

Den 8. marts havde Jan Bak, investor og CEO hos The Madison Group i Dubai, taget turen fra Dubai til GreenTechCenter i Vejle. Formålet var at fortælle om et boligbyggeri i Jumeirah Golf Estates og invitere danske virksomheder til at byde ind med teknologi og services til projektet, der i første omgang er møntet på tre rækkehus i en ny bydel. Der er strenge krav til, hvordan byggeriet skal passe ind i den overordnede masterplan for området. Grundfoss har doneret byggegrunden, og Jan Bak er investor på byggeriet, der meget gerne må integrere dansk viden og teknologi, herunder lys. 

Innovationsnetværket DANSK LYS deltog i workshoppen og sender her opfordringen videre til potentielt interesserede medlemmer om at kontakte Jan Bak om evt. deltagelse i projektet. Processen er enkel: Skriv til Jan Bak direkte på jan@themadison-group.com om jeres teknologi/produkt eller service I kan byde ind med. 

Tjek evt. linket her, hvor der også er en film om den nye bydel. 

Vil du vide mere om projektet, kan du kontakte Dorthe Sode hos Innovationsnetværket DANSK LYS på 31232653. Innovationsnetværket DANSK LYS lægger op til en medlemstur til Dubai i maj, med henblik på eksport-/afsætningsmuligheder. Alle medlemmer af Innovationsnetværket DANSK LYS kan benytte ActNOWs ydelser. Læs mere her

GreenTechCenter og ActNOW by Grundfoss stod bag workshoppen, som bl.a. var henvendt til 12 virksomheder, der i januar havde deltaget i en af ActNOW arrangeret tur til Dubai. 

http://www.dansklys.dk/nyheder/nyhed?id=DF276E9F-35EB-4E32-AE9C-33486805A071
19 JUNI 2018